Cart

Nakit

Kristali so že sami po sebi izjemno lepi in privlačni. Če pa kristale nosimo kot nakit poudarijo, ne samo fizično ampak predvsem notranjo lepoto. Prav tako nakit iz kristalov izjemno blagodejno in zdravilno vpliva na naše zdravje ter počutje, saj so kristali neposredno na fizičnem telesu in tako vseskozi uravnovešajo pretok življenjske energije in preprečujejo nastajanje blokad.

Prikaz vseh 9 rezultatov

Verižice s kristalom

Verižice (kovinske) s spiralo in kristalom po vaši izbiri.

Ob naročilu verižice navedite kateri kristal bi želeli imeti v spirali.

13,00

Zapestnice – Ametist

Ta čudovita elastična zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz AMETISTA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

 

7,00

Zapestnice – Krizokol

Ta čudovita elastična zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz KRIZOKOLA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

15,00

Zapestnice – Leopardov Jaspis

Ta čudovita elastična zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz LEOPARDOVEGA JASPISA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

 

7,00

Zapestnice – Mesečev kamen

Ta čudovita elastična zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz MESEČEVEGA KAMNA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

7,00

Zapestnice – Roževec

Ta čudovita elastična zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz ROŽEVCA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

7,00

Zapestnice – Roževec

Ta čudovita zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz ROŽEVCA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

20,00

Zapestnice – Žad

Ta čudovita elastična zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz ŽADA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

15,00

Zapestnice – Zlati kamen

Ta čudovita elastična zapestnica, ki jo sestavljajo številni kristali iz ZLATEGA KAMNA je primerna za odraslo osebo. Zapestnice so preprost način, da začutite izjemno energijo kristalov.

15,00